TESİSLERİMİZ VE TERMAL HAKKINDA BİLGİLER 

Sizlere 100 lerce Trilyonluk muhteşem bir projeyi anlatacağım. 
Bu proje ve yapılan kompleks Türkiye’de bir ilk.
Daha sonra belki çok daha güzelleri ve teferruatlıları yapılacak ama GRAND ÖZGÜL Termal bu trendin ilki olma özelliğini hiç kaybetmeyecek.

TESİSLERİMİZ VE TERMAL HAKKINDA BİLGİLER 

Sizlere 100 lerce Trilyonluk muhteşem bir projeyi anlatacağım. 
Bu proje ve yapılan kompleks Türkiye’de bir ilk.
Daha sonra belki çok daha güzelleri ve teferruatlıları yapılacak ama GRAND ÖZGÜL Termal bu trendin ilki olma özelliğini hiç kaybetmeyecek.
      Malumunuz; Günümüz dünyası sentetik içeren ilaçları ve doğal olmayan yollarla yetiştirilen gıdalar yüzünden çok çeşitli onarılması güç hasarlar veren hastalıklarla uğraşmaktadır. Bu yüzden doğal yollarla elde edilen ilaçlar ve termaller yüzyılımızın trendi olmuştur. İnsanoğlu doğal olanın daha sağlıklı, onarıcı ve hepsinden önemlisi ucuz bir tedavi şekli olduğunu keşfetmiştir.
        Japonya Termallerinin işletilmesi ve kullanılması bakımında dünyada 1 nci sıradadır. Yılda 100 milyon insana hizmet vermektedir. Amerika ise 55.000 kişiyi 1 günde ağırlamaya imkân veren devasa Termal Sağlık kompleksleri yapmıştır.
         Bizim tesisimiz GRAND ÖZGÜL Termal; 2008 yılında bakanlar kurulu kararıyla TERMALİN BAŞKENTİ ilan edilen Afyonkarahisar – Gazlıgöl bölgesinde bulunmaktadır.
        Neden? Gazlıgöl; diye soracak olursanız; bu bölge 35 minerali bölgesinde barındıran dünyada ilk 3, Avrupa’da 1. Sırada olan muhteşem bir termal rezervin üzerinde bulunmaktadır. Yerin 300 m altında her damlası 65 yılda meydana gelen muhteşem bir termal derya bulunmaktadır. Debisi ve büyüklüğü bakımından dünyada birinci sıradadır.
     Projemiz; 100 lerce trilyonluk bir termal hastane-SPA ve tatil projesidir. Hisseli tapu sistemli 10 günlük devrelerden oluşan ve çocuklarınıza torunlarınıza miras bırakabileceğiniz, satabileceğiniz, sağlık, tatil ve yatırım’projesidir.


       Sağlık boyutu;
        Termal hastane kompleksi ile desteklenmiş olan uzman doktorlar ve sağlık personelinin 24 saat hizmet sunduğu bir hastane olarak tasarlanmış ve projelendirilmiştir. Tesislerimize gelen misafirlerimiz uzman personelimiz tarafından rahatsızlığının türüne göre nasıl bir tedavi uygulanacağı ve ‘’banyo, buhar, içme, çamur’’ nasıl kullanılacağı konusunda bilgilendirilecektir.
          Malumunuz, daha önce hepimiz suda ne kadar uzun kalırsak o kadar şifa bulacağımızı zannederdik. Fakat bilim adamları bunun böyle olmadığını her hastalığın farklı bir tedavi şekli olduğunu söylüyor. Ne az, ne fazla, 21 kür ve 10 günlük tedavi bunun için yeterli oluyor. Yarım saatlik periyotlarla alınan termal tedavisi ve kurulanmadan yarım saatlik bir dinlenme sonucu vücudun bu mineralleri emmesiyle gerçekleşen kür, ortalama 9 veya 12 ay arası vücudumuzun bağışıklık sisteminin birçok hastalığa ve dış etkenliğe karşı koymasını sağlıyor. Mesela kalp hastalarının bu tedaviyi dikey konumda ve 16-21 derece de alması gerekiyor. İşte bu sebeplerden dolayı tesislerimizde konusunda uzman doktorlarımız hastalarımıza yardımcı olacaklar. Ayrıca engelli hastalarımızda kimseye bağımlılık almadan bu tedaviyi alsın ve refakatçileri da bu tatili dolu dolu yaşasın diye avrupadan getirttiğimiz aqua – liftlerle onların havuzlara rahatça ve bağımsız girmesi sağlanacaktır.
        Tatil boyutunda gençlerin bu gibi yerlerden çabuk sıkılması ve birkaç gün sonra gidelim diye tutturmaları göz önünde bulundurularak çeşitli aktiviteler tesis bünyesine eklenmiştir.
Bowling, voleybol, futbol, basketbol, tenis sahaları, solaryum tesislerimizde sağlık amaçlı olması dolayısı ile alkollü içki satılmamasına karşın türkü barlar, kafeler, açık ve kapalı havuzlar aqua parklı olarak konulmuştur.
      Yatırım boyutunda bu bölgede Doğan grubu, Doğuş grubu, Kütahya porselen gibi iş adamları ve holdingler, Fransızlar, Belçikalılar vb. birçok kişi ve kuruluş yatırım yapmaktadır. Konuyla hiçbir ortak yanı bulunmayan bu firmalar burada ki geleceği ve rantı gördüğü için buradan pay sahibi olmaya çalışıyorlar.( VAROLAN ÖRNEKLERDEN BAZILARI VERİLMİŞTİR.ŞİRKETİMİZ İLE HİÇBİR BAGLANTISI YOKTUR).
        35 mineral içeren Gazlı göl bölgesinin suyu Dünya genelinde 1900 ve 1938 yıllarında emsalleri arasında iki defa altın madalya ile onurlandırılmıştır. (goinger)Kızılay maden sularının bulunduğu tesislerle aramızda yaklaşık 300 metre bulunmaktadır. Fakat ne yazık ki %51 Fransızlara satılmıştır.
Bu bölgedeki termal sular özelliği ve içerisinde barındırdığı mineraller itibari ile sağlık bakanlığınca onaylanmış tasdik edilmiş 17 hastalığa direkt 504 hastalığa dolaylı yollardan şifa kaynağıdır. Her hastalık için farklı bir tedavi şekli mevcuttur.


  Buhar kür’ü;

Solunum yolu hastalıkları, bronşit, astım, sinüzit vb.

         Banyo;

Kaşıntı, uyuz, cilt sorunları, romatizmal hastalıklar vb.

       İçmece;

Karaciğer, sindirim sistemi, idrar yolları, obezite vb.
       Terme, vücut yaraları, fıtıklar, cilt problemleri ve güzellik kürü olarak kullanılır.
Bölgenin çamurunun 50 gr mı 30 Euro ya Avrupa da güzellik merkezlerinde maske olarak satılmaktadır. Mısır sultanının, Kleopatra’nın güzelliğini bu çamura borçlu olduğu rivayet edilir.


              ULAŞIM: KÜTAHYA ZAFER HAVALİMANI


      Bölgede bulunan bir muhteşem projede etrafındaki illere 55 km tesislerimize 33 km uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin 4. Büyük hava alanı olan Zafer hava alanıdır. Zafer hava alanı Kütahya'nın Altıntaş ilçesine yapılmaktadır.1.Terminali tesislerimizle birlikte KÜTAHYA DUMLUPINAR ZAFER TARİHİ OLAN 30 AGUSTOS 2013 SAAT 13.13  te hizmete girmesi planlanmıştır. Bu anda da bölgede bulunan termallerden yararlanmak ve şifa bulmak için 20.000 Avrupalı Zafer hava alanının tamamlanmasını beklemektedir çünkü bu tedavi oralarda 20.000 ile 30.000 TL arasında değişmektedir. Onun için Gazlı göl öncelik sıralamasında %40 ile %150 oranında düşük maliyeti sebebi ile 1. Sırayı almaktadır. Birçoğu rezervasyonlarını şimdiden yaptırmış ve 2013 yılını beklemektedirler.
         Bölgenin antik çağlara uzanan tarihi dokusu ise olağan üstü bir mitsizim içermektedir. Frig vadisi bu bölgede bulunmaktadır. Kültür ve turizm bakanlığı 2010 yılı itibari ile restorasyonu bitirerek bu tarihi ve görsellik şaheserini tarih tutkunlarının hizmetlerine açacaktır. Zafer hava alanı ve tesislerin önünden geçen otobanın da katkısı da 2011 yılında Gazlı göl bölgesi bir sağlık turizm ve tatil cenneti haline gelip muhteşem bir gelişme kaydedecektir.
         GRAND ÖZGÜL  TERMAL , Apart daireler,Villalar ile SPA olup ortasında bulunan sosyal tesisler alışveriş merkezi ile çevresinde bulunan spor komplekslerinden oluşmaktadır. Dairelerimiz 78m2 ve 92 m2 dir. Salon, Amerikan mutfak, yatak odası, banyo, lavabo-wc ve balkon içermekte. Her dairede 2 ad. LCD TV, internet, telefon, oturma grubu, buzdolabı, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak gereçleri, banyo içersinde 3 tonluk özel havuzlu,2-3-4 ve 5. katlarda küvet ve göbek taşlı Türk hamamı içermektedir. Tüm gereksinimleriniz düşünülmüştür.
        Buraya gelirken sadece giyeceklerinizin bulunduğu bir bavul ile gelecek ve hayatınızın en güzel ve en sağlıklı tatilini yapacaksınız.
         Takdir edersiniz ki ne kadar anlatsak ta bu emsalsiz projenin gerçekliği konusunda sizi tatmin edemeyiz. Onun için Pazar günü misafirimiz olun. Eğlenceli ve aydınlatıcı bir yolculukta bize eşlik edip projeyi yerinde inceleyiniz.
Yol ve öğlen yemeği masrafları GRAND ÖZGÜL TERMAL ‘in ikramıdır.
GRAND ÖZGÜLTermal Satış & Organizasyon Koordinatörü:   
 KAMİL TÜZÜNEL  0536 682 43 38







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © GRAND ÖZGÜL TERMAL - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -